Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Λ.Σ.Α) ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Λ.Σ.Α ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΗΣ 10/11/11


 Σύσσωμη η Λ.Σ.Α καταδικάζει την ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σχετικά με την παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο της 10/11/11 , και συγκεκριμένα στο σημείο που στοχοποιεί μέλη της κατάληψης «ΣΙΝΙΑΛΟ» ως υπεύθυνα χυδαίας φραστικής επίθεσης στους δημοτικούς συμβούλους του Κ.Κ.Ε.

    Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ξεκαθαρίζουμε ότι:

1. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α αποφάσισε να πιέσει το δημοτικό συμβούλιο με την παρέμβασή της την 10/11/12 ώστε να πάρει θέση για τους απλήρωτους συμβασιούχους και τα χαράτσια της ΔΕΗ.

2. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α το έπραξε με επιτυχία και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου εισέπραξαν φραστικές αποδοκιμασίες για την υποκριτική είτε αδιάφορη στάση τους.

3. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α ήρθε σε έντονη φραστική αντιπαράθεση ιδιαίτερα με τους εκπροσώπους του Κ.Κ.Ε , λόγω της προκλητικής και απαξιωτικής τους στάσης απέναντί της.

4. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α αναλαμβάνει την ευθύνη των δράσεών της , αποτιμά τις δράσεις της στις συνελεύσεις της και καταδικάζει την όποια ακούσια η εκούσια προσπάθεια να παραποιηθούν τα γεγονότα και να εμφανιστεί ως πάζλ πολιτικών συσχετισμών και όχι ως ανοιχτή λαϊκή συνέλευση κατοίκων Αιγάλεω όπως και είναι πραγματικά.

5. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α δεσμεύεται να διατηρήσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της και να κρατηθεί μακριά από πολιτικά παιχνίδια και διαμάχες τοπικών και ευρύτερων φορέων/οργανώσεων/κομμάτων κλπ.

6. Σύσσωμη η Λ.Σ.Α καλεί τους κατοίκους του Αιγάλεω , πέρα από τις όποιες κομματικές τους ταυτότητες , να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και δράσεις της. Ταυτόχρονα , όποιος έρχεται στη Λ.Σ.Α ψάχνοντας πιθανούς εσωτερικούς η εξωτερικούς κομματικούς  συσχετισμούς , θα απογοητευτεί και θα ήταν καλύτερο να μη χάνει το χρόνο του.

                                                                                                                 

Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω
                                                                                                                                               
19/11/12 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου