Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση από τα Νταμαράκια (πλ. Κλεισθένους) έως το Μετρό / Σάββατο 21 Γενάρη 11πμ

              Εδώ και δύο χρόνια που εφαρμόζονται οι εντολές του Μνημονίου η καθημερινή μας ζωή έχει γίνει αφόρητη. Με μισθούς και συντάξεις πείνας, εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις, εκατοντάδες αυτοκτονίες, ξεθεμελίωμα ακόμη και της πλέον προβληματικής δωρεάν περίθαλψης, ξεθεμελίωμα ακόμη και της πλέον προβληματικής δωρεάν παιδείας, διάχυτη εξαθλίωση και γενικευμένη ανασφάλεια. Δεν έφτασαν όλα αυτά αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν επιβληθεί διαδοχικά χαράτσια που φτάνουν στο μέγεθος της εξόφθαλμης ληστείας από μεριάς του κράτους που βάζει στο χέρι και το ελάχιστο κομπόδεμά μας. Κι αυτό συμβαίνει την ίδια στιγμή που οι πλούσιοι αυτού του τόπου μένουν αλώβητοι, έχουν βγάλει ανενόχλητοι τα εκατομμύριά τους σε τράπεζες του εξωτερικού και περιμένουν να φτάσουμε στην επαιτεία για να επιστρέψουν και να κάνουν τις επενδύσεις τους χρησιμοποιώντας μας ως δούλους.
             Όμως, εδώ και έναν χρόνο, όπως και σε πολλές πόλεις στην επικράτεια έτσι και στο Αιγάλεω, άνθρωποι από την πόλη μας έχουμε συγκροτήσει  τη Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω με σκοπό να αντισταθούμε στην επιθετικότητα των αρπακτικών υπερεθνικών οργανισμών, της ασύδοτης εργοδοσίας και του ολοκληρωτικού κράτους. Η Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω είναι μια συνέλευση ανοιχτή σε κάθε άνθρωπο που ζει, δουλεύει και δραστηριοποιείται στην περιοχή μας. Όχι μόνο συντασσόμενοι απέναντι στις κεντρικές πολιτικές επιλογές αλλά αγωνιζόμενοι στις γειτονιές μας προσπαθώντας να μπλοκάρουμε την εφαρμογή τους. Από πλατεία σε πλατεία, από δρόμο σε δρόμο, από σπίτι     σε     σπίτι.
             Για να αντιμετωπίσουμε την ληστεία των χαρατσιών έχουμε ήδη κάνει πολλές παρεμβάσεις επανασυνδέοντας την ηλεκτροδότηση σε συνδημότες, έχουμε παρέμβει στη ΔΕΗ τόσο στο κέντρο διανομής όσο και στα τοπικά γραφεία, έχουμε παρέμβει στο δημοτικό     συμβούλιο     και     συνεχίζουμε.
            Στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συνδημότες μας για κοινωνική ανυπακοή και έμπρακτη αλληλεγγύη. Έχουν συγκροτηθεί ομάδες περιφρούρησης στις Εργατικές Πολυκατοικίες και στα Νταμαράκια που πρέπει να επεκταθούν και να πυκνώσουν σε όλες τις γειτονιές του Αιγάλεω. Εμποδίζουμε τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, συνδέουμε τα ρολόγια που έχουν ήδη κοπεί και  παρεμβαίνουμε όπου χρειαστεί για να υπερασπιστούμε την άρνηση στα ληστρικά χαράτσια. Όσοι περισσότεροι αντιστεκόμαστε τόσο πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί θα είμαστε.

ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΎΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ
Να πάρουμε τη ζωή στα δικά μας χέρια!
Ελάτε να συναντηθούμε κάθε Δευτέρα στις 6.30μμ στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Γ. Ρίτσος»
ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 6ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ-ΑΘΗΝΑ
                                                                             ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου