Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

 Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή, 6 μμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Αθήνα 26/1/2012
Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, σε απόλυτη συνεργασία με τη συμμορία τραπεζών-ΕΕ-ΔΝΤ, συνεχίζει να ρημάζει  τους μισθούς, τις συντάξεις, τα εργατικά και κοινωνικά μας δικαιώματα. Συνεχίζει να τρομοκρατεί ότι θα κόψει το ρεύμα όσων δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το ληστρικό χαράτσι στα ακίνητα. Ένα βασικό κοινωνικό αγαθό το μετατρέπει σε πανάκριβη υπηρεσία και επιβάλλει αυξήσεις φωτιά (έως και 15%) στους λογαριασμούς της ΔΕΗ και ενσωματώνει σε αυτούς για πάντα το χαράτσι. 
Το κίνημα ανυπακοής ενάντια στα φορομπηχτικά μέτρα όμως εξαπλώνεται, σε κάθε πολυκατοικία, γειτονιά, χωριό, πόλη και τόπο δουλειάς και συνεχίζει ακόμα πιο αποφασιστικά και δυναμώνει. Σε όλη τη χώρα, χιλιάδες άνθρωποι αρνούνται μαζικά να πληρώσουν, οργανώνουν την αντίστασή τους (πορείες, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε γραφεία της ΔΕΗ και εργολάβων, εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα), αποτρέπουν τη διακοπή του ρεύματος και επανασυνδέουν κομμένες παροχές νοικοκυριών δείχνοντας την αλληλεγγύη τους. Όλο και περισσότεροι παλεύουν συλλογικά για την ακύρωση των χαρατσιών και την ανατροπή της πολιτικής της συγκυβέρνησης.
Η επιτροπή σωματείων-κινήσεων-συνελεύσεων «Δεν Χρωστάμε, Δεν Πουλάμε, Δεν πληρώνουμε», δεκάδες επιτροπές και συνελεύσεις κατοίκων από όλη την Αττική, οι Δήμοι Ελληνικού και Νέας Ιωνίας, σωματεία, ομοσπονδίες όπως η ΟΛΜΕ και μαζικοί φορείς ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις αντιστάσεις μας, την Παρασκευή 27/1 στις 6 μμ, στον Πεζόδρομο της Κοραή, καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή, ενάντια στα χαράτσια και τις αυξήσεις της ΔΕΗ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την πολιτική και όσους την εφαρμόζουν
ΟΛΟΙ-ΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/1 στις 6μμ στον Πεζόδρομο της Κοραή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου