Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Γιορτή υπεράσπισης του Πάτιναζ και... συνεχίζουμε: Συνέλευση Πλ. Εσταυρωμένου σήμερα 7μμ




Η εαρινή ισημερία σήμανε και την αρχή της καλοκαιρίας δημιουργώντας μια ωραία συνθήκη για την γιορτή υπεράσπισης του Πατινάζ που διοργανώθηκε χτες Κυριακή 18 Μάρτη από τη 1 το μεσημέρι και έως το απόγευμα από την πρωτοβουλία περίοικων και της ΛΣΑ. Αρκετός κόσμος, πολλά εδέσματα, πλούσιος μπουφές, καλό κρασί, μουσική αλλά και ένας επικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των περίοικων και της ΛΣΑ (3- 4 ) που κατέδειξε συλλογικό πνεύμα και υψηλή επιχειρησιακή ικανότητα εκατέρωθεν.
Η πρωτοβουλία περίοικων θα συνελευσιαστεί την Τετάρτη και πάλι στο Πατινάζ.

Η ΛΣΑ θα βρεθεί σήμερα στην τακτική της συνέλευση στο "Γ. Ρίτσος" και και καιρού επιτρέποντος στην πλατεία Εσταυρωμένου. Οι θεματικές:
-εξελίξεις όσον αφορά το "Πατινάζ", απολογισμός των μέχρι τώρα κινήσεων και χρονοδιάγραμμα του αγώνα
-περιεχόμενα και πρακτικές εκκρεμότητες της εκδήλωσης αλληλεγγύης στους μετανάστες που οργανώνει η ΛΣΑ την Πέμπτη 22 Μάρτη στις 7μμ στην παλτεία Εσταυρωμένου αλλά και την παρουσία της σε αντίστοιχη κεντρική εκδήλωση στην πλατεία Κοτζιά το Σάββατο 24 Μάρτη.
-εξελίξεις σχετικά με τα χαράτσια 
-πρακτικά της μοτοπορείας αλληλεγγύης στους εργασιακούς αγώνες που συνδιοργανώνει η ΛΣΑ με άλλες λαϊκές συνελεύσεις των Δυτικών προαστίων της Αθήνας το Σάββατο 24 Μάρτη 11πμ από τον σταθμό μετρό  Αγ. Αντωνίου στο Περιστέρι μέχρι την Χαλυβουργία Ελλάδος στον Ασπρόπυργο
-ενημέρωση για την Συνέλευση των Συνελεύσεων που έλαβε χώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 17 Μάρτη όσον αφορά τον συντονισμό δράσεων.

1 σχόλιο: